Inklapbare picknicktafel

De inklapbare picknicktafel van Spinwood is een hoogwaardig buiten design meubel dat past in iedere tuin. Of je nu een groot terras, binnenplaats, balkon of een kleine voortuin hebt, dankzij het praktische design kun je niet alleen zitten op de bank met bijvoorbeeld een borrel of boek, maar binnen een handomdraai ook picknicken aan tafel.

SpinWood inklapbare picknicktafel

Buiten design meubel

De bank van Spinwood is uitklapbaar tot picknicktafel. Het robuuste Nederlandse ontwerp zorgt ervoor, dat de inklapbare picknicktafel zowel als bank, als uitgeklapt tot picknicktafel zeer stabiel is. Het in- en uitklappen van bank naar picknicktafel en andersom kun je zelf heel eenvoudig, zonder dat het meubel omvalt of wegschuift.

INKLAPBARE PICKNICKTAFEL – SPINWOOD

Om ervoor te zorgen, dat dit designmeubel jarenlang mee gaat en bestand is tegen het Nederlandse weer is gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout en gegalvaniseerd en poedercoat staal. Spinwood biedt uitgebreide garantie op deze bank.

De picknicktafel wordt geleverd met een duidelijke handleiding voorzien afbeeldingen voor eenvoudige montage.

Ruimtebesparende picknicktafel

Je hoeft niet langer te slepen met stoelen en tafels dankzij dit ruimtebesparende buiten designmeubel. De inklapbare picknickbank neemt ingeklapt weinig ruimte in, maar biedt als bank en als picknicktafel voldoende zitruimte. Kijk hier voor de productspecificaties van de inklapbare picknicktafel. Kies voor stijlvol design, kwaliteit en gemak en bestel nu deze Spinwood inklapbare picknicktafel.

SpinWood Folding Dutchman