Uitklapbare design tuinbank

uitklapbare tuinbank door SpinwoodDe design tuinbank van Spinwood is een hoogwaardig meubel dat past in iedere tuin. Deze bank is uitermate geschikt voor de voortuin of tegen het huis aan, als je geen voortuin hebt. In veel gemeenten mag je namelijk onder voorwaarden een bank of plantenbakken direct tegen het huis plaatsen. Met de Spinwood bank heeft u echt een eyecatcher voor de deur.

Tuinbank

De tuinbank van Spinwood is uitklapbaar tot picknicktafel. Dankzij het robuuste Nederlandse ontwerp is de bank ook uitgeklapt tot picknicktafel zeer stabiel. Het in- en uitklappen van bank naar picknicktafel en andersom kun je zelf heel eenvoudig, zonder dat het meubel omvalt of wegschuift. De design tuinbank is voorzien van een speciale ring, zodat deze indien nodig beveiligd kan worden met een kettingslot.

Spinwood opvouwbare tuinbank

Geen oud vies bankje voor de deur, maar een strakke design bank nodigt uit om zolang mogelijk buiten te zitten. Vrienden en bekenden komen graag bankhangen en als je buiten zit en je zult zien, dat de bank ook vaak gebruikt zal worden voor een goed gesprek met buurtgenoten. Om ervoor te zorgen dat deze bank jarenlang mee gaat, ondanks het veranderlijke Nederlandse weer, is gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout en gegalvaniseerd en poedercoat staal. De tuinbank zet je eenvoudig in elkaar dankzij de bijgeleverde, duidelijke handleiding voorzien afbeeldingen.

Ruimtebesparende design tuinbank en picknicktafel

tuinbank naar picknicktafelDeze ruimtebesparende buiten designbank is een aanwinst in iedere voortuin, ook als deze niet zo groot is. De bank biedt voldoende ruimte om er met drie volwassenen op te zitten en uitgeklapt tot picknicktafel zeker zes. Kijk bij de productspecificaties voor de afmetingen van de uitklapbare bank en je zult zien, dat deze makkelijk in de voortuin past. Kies voor strak design, hoge kwaliteit en ultiem gemak en bestel nu deze Spinwood design tuinbank voor jarenlang plezier.